2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ali Yalçın Denizli'de

Turkcell Süper Lig takımlarından Denizlispor, Denizli Belediyespor teknik direktörü Ali Yalçın ile anlaştı.

Yalçın, kulüp binasında düzenlenen törenle 5 yıllık mukaveleyi imzaladı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, yaptığı konuşmada, yönetim kuruluyla yeniden biraraya gelerek teknik direktör sorununu çözdüklerini söyledi.

Denizli Belediyespor teknik direktörü Ali yalçın ile 5 yıllığına anlaştıklarını ifade eden İpek, 3 yıldan bu yana takımı Denizlili bir hocaya emanet etmeyi düşündüğünü ve bu nedenle Ali Yalçın'da karar verdiklerini kaydetti.
İpek, şöyle konuştu:
“Ali Yalçın, Denizli'den bir teknik direktör. Burada yetişmiş, burada top oynamış bir kişi. Yalçın, bugüne kadar Süper Lig takımı çalıştırmadı ama lig takımlarında aldığı başarıyı siz de biliyorsunuz.

Yaptığımız transfer çalışmaları ve teknik direktör konusundaki tutumumuz, 3 yıl öncesinde söylediklerimize eşdeğer işlemler. Altyapıdan gelen oyuncuların önünün açılması açısından bu tür tedbirleri almak durumundayız ve bu konunun da Denizlispor kriterleri açısından değerlendirildiğinde daha başarılı bir gösterge içersinde olacağı kanısındayız. Bir stoper ile anlaşıldı, yarın imza attıracağız. Kaleci konusunda da anlaşma sağlandı. 10 gün sonra ismi açıklanacak. Santrafor konusu da 2-3 güne kadar çözümlenecek. Denizlispor sadece sahada seyredilen, sahada oynayan sporculardan ibaret değil. Tüm gençliği futbola yönlendirmeye çalışan bir kulüp. Gençliğin okul, spor ve sosyal aktivitelerle daha iyi bir ortamda yetiştirilmesini sağlamak gerekiyor.

Hayat disiplini açısından alabilecekleri güzellikleri küçük yaşlarda almaları önemli bize göre. Daha iyi bir gençlik için Denizlispor'un bu kente lazım olduğunu düşünüyoruz. Denizlispor'da kötü giden hiçbir şey yok, aksine bu sene Denizlispor Türkiye liginin en rahat takımlarından birisi olacak. Hedeflerimize yavaş yavaş gidiyoruz. Önemli olan birlik beraberlik. Beraberlik olduğu sürece de Denizlispor daha iyi yerlerde olacaktır. Herkesin Denizlispor'a destek olmasını istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda anaokulundan başlayıp Denizlisporlular yetiştirmeye çalışacağız. Hayırlısıyla teker teker hedeflerimizi gerçekleştireceğiz.”

Teknik Direktör Ali Yalçın da imza töreninde yaptığı konuşmasında kendisini bu göreve layık gören Başkan İpek ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Güvenlerini boşa çıkarmayacağını ifade eden Yalçın, “Ekibime ve futbolcularımıza güveniyorum. Belediyespor'a da anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. İyi şeyler yapmak, taraftarlarımıza zevkli bir futbol izletmek için buraya geldik. Yaptığımız işler de inşallah yapacaklarımızın kanıtıdır. Bana güvendikleri için tekrar herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 5 yıllık mukaveleyi imzalayan teknik direktör Yalçın, Başkan İpek'le tokalaştı.
Yalçın, törenin ardından Denizlispor flamasını öperek basın mensuplarına poz verdi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?