5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Allah korudu

rkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, deplasmanda oynadığı Yeni Ereğlispor maçından sonra Denizli'ye dönerken Konya'nın Akşehir İlçesi'nde trafik kazası geçirdi.
Denizli Belediyespor kafilesini taşıyan Ramazan Çakır idaresindeki 20 S 0463 plakalı otobüs, Konya'nın Ereğli İlçesi'nden Denizli'ye doğru giderken Akşehir İlçesi'nde Kirazlıbahçe Dinlenme Tesisleri yakınlarında buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrası Denizli Belediyespor kafilesinin yardımına Akşehirsporlu yöneticiler ve idareciler yetişti. Denizli Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular, Akşehir'de Grand Bal Otel'e yerleşti.
Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, otelde yaptığı açıklamada, kendilerinin özel araçla kafile ile seyrettiklerini ifade ederek, "Konya Ereğli'den maçtan dönüyorduk. Akşehir'i geçtikten sonra yolda gizli buzlanma varmış. Otobüs kaymış. Allah'tan karşıdan da herhangi bir araç gelmediği için otobüs şarampole yatmış. Çok şükür verilmiş sadakamız varmış, hiçbir arkadaşımızın burnu dahi kanamadı. Akşehirspor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bize her konuda gerek otobüs, gerek kurtarıcı, gerek otel konusunda yardımcı olarak bir kez daha gerçek dostumuz olduklarını gösterdiler. Otobüsümüzde 30 kişilik bir kafile vardı, ben ve diğer arkadaşlar başka bir araçla önden gidiyorduk, kazayı duyunca hemen geri döndük" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 13:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?