2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Alparslan Kartal Horoz oldu

DENİZLİSPOR, ALPARSLAN KARTAL İLE ANLAŞTI

Denizlispor, Kasımpaşa'dan Alparslan Kartal ile anlaştı.

Turkcell Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren Denizlispor, devre arası transfer döneminde 5. transferini Kasımpaşa'da forma giyen 33 yaşındaki sol bek Alparslan Kartal ile yaptı. Daha önce Altay'dan Okan Koç, Ankaragücü'nden Mustafa Er, Gebzespor'dan Mustafa Öztürk ile İbrahim Ege'yi renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı ekip, teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda sürdürdüğü transfer çalışmalarında, sol kanatta yaşanan sıkıntıyı giderebilmek için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Alparslan Kartal'la anlaşmaya vardı.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Alparslan ile anlaşmaya vardıklarını ve 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özhan Çetin, "Alparslan Kartal'ın transferiyle uzun süredir sıkıntısını yaşadığımız sol kanattaki eksiğimizi kapattık. Denizlispor ligin son haftasına kadar mücadelesini sürdürecek" dedi.

Öte yandan Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk maçında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Emin ve Ahmet Cebe'nin yanı sıra kadro dışı bırakılan Bangoura ve Afrika Kupası'nda mücadele eden Benin Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Koffi de Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 11:36:05
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 12:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?