7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Alt yapı çalışmalarında iş birliği

Denizli Belediyesi'nde, alt yapı çalışmalarının daha sağlıklı yürütülebilmesi ve projeler hakkında değerlendirme yapılması için ilgili tüm müdürlerin katılımıyla toplantı düzenlendi. 

Toplantıya, Denizli Belediyesi'nin Su ve Kanalizasyon, İmar, Fen İşleri gibi alt yapıyla ilgili tüm müdürleri ile aralarında TEDAŞ , Telekom ve Kentgaz gibi belediye dışından kurumların yetkilileri katıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar başkanlığındaki toplantıda, her kurum müdürü, yapmakta oldukları alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yetkililer, kendi çalışma alanındaki güzergahlarda başka alt yapı yatırımının olup olmadığını öğrenerek, alt yapı kazısı sırasında olası arızaların en aza indirilmesi sağlandı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, şehirde yapılan çalışmalar, sorunların giderilmesi ve ileriye yönelik projelerle ilgili önceden tedbirler alınması amacıyla koordinasyon toplantılarının yapıldığını söyledi. 

Toplantıların her ay düzenli olarak yapıldığı, ihtiyaç duyulması durumunda ise birkaç kez daha bir araya gelindiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 15:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?