3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Amatör sporun yanındayız!

ASKF YÖNETİMİNDEN İL GENEL MECLİS BAŞKANI PEKDEMİR'E ZİYARET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi, Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'i ziyaret etti.

ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, 2. Başkan Faruk Boyacı, Genel Sekreter İsmail Edip Yılmazlı ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Şen'in katıldığı ziyarette Denizli'deki amatör spor faaliyetleri ele alındı. ASKF yönetimi İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'e çalışmaları hakkında bilgi verirken, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, ASKF yönetiminin sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti.

Bugüne kadar İl Özel İdaresi olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na malzeme ağırlıklı olmak üzere destek olduklarını belirterek, bundan sonra da imkanları ölçüsünde katkılarının süreceğini belirten Pekdemir, "İl Özel İdaresi olarak amatör sporun yanındayız. Bugüne kadar federasyonumuza malzeme yardımlarımız oldu. Bundan sonra da bütçe olanaklarımız el verdiği ölçüde elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 15:03:05
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 18:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?