2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Amatörlerde kupalar sahiplerini buldu

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Amatör Futbol Sezonu ödülleri sahiplerini buldu. 

Denizli Polisevi'nde düzenlenen gecede, 17 amatör spor kulübüne kupaları verildi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen'in yanı sıra Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Halil Kumsar, Denizlispor Başkanı Ali İpek, amatör spor kulüplerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile daire müdürlerinin katıldığı törende konuşan ASKF Başkanı Ali Erişkin, hiçbir menfaat gözetmeden amatör sporun gelişmesine destek veren amatör spor kulüplerinin başkanlarına teşekkür ederek, "Yıllarca amatör sporun gelişmesi ve sporun yaygınlaştırılması için elimden gelen gayreti gösterdim. Bundan sonraki dönemde başkanlık için aday olmayacağım. İnanıyorum ki başkan olacak arkadaşımız, bir bayrak yarışı olan bu hizmette bayrağı kaldığı yerden daha ilerilere götürecektir" dedi. 

Denizli Valisi Yavuz Erkmen de konuşmasında, göreve yeni başlaması dolayısıyla bu yıl ki müsabakaları izleme imkanı bulamadığını, ancak önümüzdeki dönem yapılacak olan amatör spor karşılaşmalarını takip etmeye gayret göstereceğini ifade ederek, "Sporda her şey şampiyonluk değildir. Önemli olan sporun özüne uygun ve centilmence mücadele etmektir. Denizli stadın etrafındaki tel örgüleri ilk kaldıran şehir olması bakımından ülkemizde centilmenliğe örnek gösterilecek bir ildir. Başarının temel nedeni eğitim ve altyapıya sahip olmaktır. Denizli'de altyapı konusunda bazı acil yapılması gereken tesisler var. Bunların bir an önce yapılmasını temin etmek için her türlü gayreti göstereceğiz. Her şey Denizli için güzel olsun ve Denizli kazansın" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından bu sezon kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlar kupalarını Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyelerinin ellerinden aldılar.

.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 10:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?