2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Anafartalar yaşam merkezine kavuştu

ANAFARTALAR 'YAŞAM MERKEZİ'NE KAVUŞTU

Denizli Belediyesi, Anafartalar Mahallesi ve çevresinin kapalı pazaryeri, nikah, otopark, etüt ve kurs merkezi ile yeşil alan ihtiyacını karşılayacak 'Anafartalar Yaşam Merkezi'ni tamamladı.

Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Mayıs ayında yapımına başlanan 'Yaşam Merkezi' tamamlanırken, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve yardımcıları Mahmut Güngör ve Mustafa Gökoğlan, yaşam merkezinde incelemelerde bulundu. Mahalleli çocuklar da kendileri için yapılan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni başkanlarla birlikte gezdi.

Yaşam Merkezi'nin bölge insanının bir çok ihtiyacını karşılayacağını kaydeden başkan Başkan Zeybekci, 'Vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgarda alış veriş yapmaktan kurtulacak. Yaşam merkezindeki pazaryeri, Denizli'ye kazandırdığımız 8. pazaryeri ve kompleksimizdir. 7 bin 100 metrekarelik pazar yerinin 3 bin metrekaresi kapal, 4 bin 100 metrekaresi de açık alan. 250 kişilik konferans salonu ve bin 50 metrekare alana sahip bir de etüt merkezi bulunuyor. Bölge çocuklarının rahat şekilde öğretmenler eşliğinde eğitimlerine katkı sağlayabileceğimiz bir etüt merkezi oluşturduk. Denizli Belediyesi olarak benzer hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Anafartalar Yaşam Merkezi'nin 2 milyon 618 bin liraya mal olduğu bildirildi.

ANAFARTALAR 'YAŞAM MERKEZİ'NE KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 15:22:03
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 18:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?