2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Anaokuluna ilgi yoğun

DENİZLİ BELEDİYESİ HAYME HATUN ANAOKULUNA İLGİ YOĞUN

Denizli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımı gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilen Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu, fiziki yapısının yanısıra, eğitim ile de dikkat çekiyor.

Denizli Belediyesi tarafından eski cezaevinin bulunduğu alanda yapılan Hayme Hatun Anaokulu geçtiğimiz yıl ilk kez öğrenci kabul etiğini ve 175 öğrenci kapasiteli olduğunu

bildiren Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağrıcı, ön kayıtların Ağustos sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Çağrıcı, ön kayıt sonrasında ise kura çekimi ile öğrencilerin belirleneceğini söyledi.

Geniş sınıfları, oyun alanları, bahçesi, mutfağı, yönetim ve personel odaları ile modern bir okul olan Hayme Hatun Anaokulu’nda her alanın en iyi şekilde düşünüldüğünü belirten Çağrıcı, “Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı koymak için hiç zorlanmadık. Bir yıl olmasına rağmen fiziki yapının avantajlarını kullanarak eğitim kalitesini de yüksek tuttuk. Bu konuda geçen dönem çocuklarını bu okula gönderen velilerin takdirini aldık. Bu alanı eğitime kazandıran Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

DENİZLİ BELEDİYESİ HAYME HATUN ANAOKULUNA İLGİ YOĞUN
DENİZLİ BELEDİYESİ HAYME HATUN ANAOKULUNA İLGİ YOĞUN
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 10:53:04
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 13:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?