2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Antrenörler yemekte buluştu

Futbol antrenörleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.


Pamukkakale Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Feyaz Ceşen, TÜFAD Başkanı Bülent Fil, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Bayrakçı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Sinan Baş, Gözlemciler Kurulu Başkanı Hüdai Ersan, Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ve yardımcıları, Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Hakan Dolutaş ve yardımcıları ile bu sezon amatör takımlarla sözleşme imzalayan takımların antrenörleri katıldı.


Yemekte konuşan TÜFAD Başkanı Bülent Fil, 2008-2009 sezonunda derneğe üye 74 antrenörün sözleşme yaptığını belirterek, Denizlispor ve Denizli Belediyespor takımlarını çalıştıran antrenörlerin kendi üyelerinin olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yemekteki amaçlarının antrenörleri bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Bülent Fil, üyelerin kaynaşmasının liglere de pozitif yansıyacağını söyledi. TFFHGD Başkanı Sinan Baş, hakemlerin hata yapabileceklerini ancak hataların en az düzeye indirilmesi için Salı ve Perşembe günü yaptıkları toplantılarda, hatalı veya güzel kararları en ince ayrıntılarına kadar değerlendirdiklerini söyledi. Denizli ASKF Genel Başkanı Feyaz Ceşen de, amatörlere hizmet için göreve geldiklerini belirterek, verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Amatörlere ücretsiz sağlık hizmeti vereceklerini kaydeden Ceşen, bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?