2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Antrönerler biraraya geldi

DENİZLİLİ ANTRÖNERLER BİRARAYA GELDİ

Denizlili Antrenör İl Spor temsilcileri Fahri çalıştırıcılar bir araya geldi.

İl Spor Dalı Temsilcileri ,

Antrenörler ve Fahri Çalıştırıcılar Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yönetiminde Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında buluştu.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak katılmış olup, yaptığı konuşmada: İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordineli bir şekilde çalışarak öğrenci sporcuların yaşadığı sorunların aşılacağını ve okul salonlarının bütün spor kulüplerine açık olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yaptığı konuşmada: "İlk hedeflerinin lisanslı faal sporcu ve kulüp sayısını artırmak olduğunu yineledi ve İl Spor Dalı Temsilcilerimize ve Antrenörlerimize çok iş düştüğünü dile getirdi.Ayrıca Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Olimpiyatlara yönelik çalışmaları anlattı. Olimpiyatlarda en çok madalyanın Atletizm branşında verildiğini belirten İbanoğlu, bu yüzden ferdi brançlara önem verilmesini istedi. Özellikle bu süreç içerisinde Denizli'nin de üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inandığını belirtti.

Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısının son bölümünde İl Spor Dalı Temsilcileri ve Antrenörlerin soruları cevaplandırıldı.

DENİZLİLİ ANTRÖNERLER BİRARAYA GELDİ
DENİZLİLİ ANTRÖNERLER BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 09:32:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?