3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Aşığıyla kaçan kadına kanlı infaz

Ankara'da, birlikte yaşadığı ve iki çocuk sahibi olduğu kişiyi terk edip aşığıyla Denizli'ye kaçan Filiz Akçay (18), çocuklarının babası tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

İki yıl önce Ankara'da Ziya Ö. (20) ile birlikte yaşamaya başlayan Filiz Akçay'ın bu birliktelikten iki çocuğu oldu. Birlikte yaşadığı Ziya Ö. ile anlaşamadığı gerekçesiyle bir ay önce çocuklarını ve Ziya Ö.'yü terk ederek Antalya'ya giden Filiz Akçay, Romen vatandaşların yaşadığı çadırlarda kalmaya başladı. Bir süre önce Denizli'de hurdacılık yapan Hüseyin Çağlı (19) ile tanışan genç kadın, Çağlı ile yaşamaya başladı.

PEŞLERİNE DÜŞTÜ
Çocuklarının annesinin kendilerini terk etmesi üzerine genç kadını takip eden Ziya Ö., sevgilisinin Hüseyin Çağlı ile Denizli'ye gittiğini öğrendi. Denizli'ye gelerek sevgilisinin ve aşığının yaşadıkları yeri öğrenen Ziya Ö., tabancayla kurşun yağdırdı. Filiz Akçay göğsüne isabet eden üç kurşunla ağır yaralanırken, Hüseyin Çağlı'nın kardeşi Emrah Çağlı (17) da koluna isabet eden kurşunla yaralandı.
Filiz Akçay, ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Emrah Çağlı'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Olayın ardından Ziya Ö., kaçarak izini kaybettirdi. Polis, Ziya Ö.'yü aramaya başladı.

OLAYI ANLATTI
Yaralanan Emrah Çağlı'nın annesi Menekşe Çağlı, hurdacılık yaptıklarını ve çadırda yaşadıklarını söyleyerek, "Filiz, 20 gün önce oğlumla Denizli'ye geldi. Birlikte çadırda yaşamaya başladık. Eski sevgilisi de Filiz'i arıyormuş. Antalya'da, Denizli'de olduklarını öğrenmiş. Çadıra girip dört el ateş etti. Küçük oğlumda yaralandı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 16:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?