5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Aşırı yağış çatı çökertti

Denizli'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı felç etti. Şiddetli yağış nedeniyle bir alışveriş merkezinin çatısı çökerken, 2 kişi hafif şekilde yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Denizli'yi etkisi altına alan sağanak yağış, kısa sürede yolların su dolmasına neden oldu. Gazi Bulvarı üzerinde yayaların hazırlıksız yakalandığı sağanak yağışta, araçlar da zor anlar yaşadı. Yağmurdan kendilerini korumak için kaçan vatandaşların bir bölümü bina altlarında saklanırken, bir kısmı da otobüs duraklarına gizlendi. Gümüşler Beldesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde de yağış nedeniyle çatı çöktü. Yağmur sularının doldurduğu çatının çökmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Çökme esnasında merkezde alışveriş yapan bir çocuğun ve güvenlik görevlisinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, ayakta tedavi edilerek taburcu edildikleri öğrenildi. 

Denizli-Aydın Karayolu'nda da yola su dolması nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Kanalizasyon borularının tıkandığı yolda, trafik polisleri devreye girdi. Polisler, sopalar yardımıyla logar kapaklarını açmaya çalıştı.
iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2006 Cuma 06:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sırrı Doğan IP: 85.100.40.xxx Tarih : 29.07.2006 18:24:08
Bu kadar düşük kalitede malzeme kullanırsanız tabiki çöker