3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Asker eğlencesinde zeybek oynadı

Seçim çalışmasına giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, askere gidecek bir genç için düzenlenen eğlencede coşkuyla karşılandı.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde dün gece Sevindik Mahallesi'ne gitti. Mahallede, askere gidecek bir genç için düzenlenen eğlenceye katılan Ümit Bahtiyar'ı karşılayanlar tek tek başkan adayının elini sıkarak başarılar diledi. Vatanın en kutsal değerleri olduğunu ve bu konuda şehadeti bile göze aldıklarını belirten Bahtiyar'ın konuşmasının ardından eğlence başladı.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, asker adayı ve arkadaşları ile birlikte zeybek oynadı. Mikrofonu eline alan asker adayının bir arkadaşı, beyaz eşya dağıtımını eleştirerek iş verilmesini istedi. Denizli şivesiyle yaptığı konuşması büyük beğeni toplayan genç, daha sonra kadın kılığına giren arkadaşlarını sahneye çıkardı. Kadın kılığıyla piste çıkan gençlerin oyunları izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyun sırasında kadın kılığında bir arkadaşını kucaklayan genç, oynadığı kolbastı ile de büyük beğeni topladı. Rol gereği eşi olan kadın kılığındaki bir arkadaşının kaçırıldığını gören genç, kaçıranlara tekme tokat girerek arkadaşını kurtardı.

MHP belediye başkan adayını bir süre sonra alkışlarla uğurlayan mahalleli, gece geç saatlere kadar eğlenceye devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 17:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?