2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

ASKF ve kulüp temsilcileri buluştu

Denizli Amatör Süper Lig kulüp temsilcileri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısında bir araya geldi.


ASKF binasındaki toplantıya Kınıklı Belediyespor, Şahinspor ve Babadağspor dışındaki 9 Süper Lig temsilcisi katılırken, kulüpler ve ASKF yönetimi ortak hareketle güçbirliği çağrısında bulundu. ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen ilk olarak süper lig kulüp temsilcileriyle yaptıkları toplantının 1. ve 2. Amatör Kulüp temsilcileriyle de devam edeceğini belirterek bu tür toplantıların sık sık tekrarlanacağını vurguladı. ASKF olarak yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında kulüpleri bilgilendiren Ceşen,
kulüplerin altyapıya ve tesislerin bakımına önem vermelerini istedi. Spor İl Temsilcisi Metin Höyük'ün de hazır bulunduğu toplantıda, süper lig kulüp temsilcileri yeni göreve gelen ASKF yönetimine başarılar dilediler ve toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Denizli'den bir takımın 3. Lig'e çıkarılması yönünde güçbirliği oluşturulması için, kulüp yetkililerinin fikirlerine başvurulduğu toplantıda, 3. Lig'e çıkmak kadar tesisi ve ligde kalıcı olacak maddi güce de sahip
olunması değerlendirildi. Kulüp başkanları tek tek söz alarak sorunlarını dile getirirken, öncelikle birlik ve beraberlik çağrısında bulundular. Toplantıda ayrıca daha önceki yıllarda kurulmuş olan amatör sporcuları ve tesisleri koruma derneğinin tekrar hayata geçirilerek kulüplere kaynak aktarılması konusu da ele alındı.


Toplantı, kulüplerin katılacakları kategorilerin belirlenmesi, kulüplerin uyacağı ortak alınacak kararlar ve futbol ile ilgili talimatlar hakkında bilgilendirmenin görüşülmesi ile sona erdi. 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 13:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?