3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 78.yılı

Denizli Belediyesi tarafından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 78. yıl dönümünde anma konseri düzenlendi.


Denizli Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen konseri, Denizli Vali yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, protokol üyeleri ile çok sayıda sanatsever izledi. Denizli Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı konseri şef Erol Çiftçi yönetti. 2 bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, koro üyeleri Ulu Önder Atatürk'ün sevdiği birbirinden güzel eserleri seslendirirken, konserin ikinci bölümünde 11 eser seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserden sonra koro, uzun süre ayakta alkışlandı. Vali Yardımcısı Çapraz ve Belediye Başkanı Zeybekci, konserin ardından şef Çiftçi'ye çiçek verdi.


Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, konserin yoğun ilgi görmesiyle bir eksikliğinde ortaya çıktığını belirterek, 'Ulu Önderimiz Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 79. yılını inşallah daha büyük salonlarda kutlayacağız. Belediye olarak öncelikli yapacağımız hizmetlerden biri bu olacak" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?