3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ayakkabıcılar Milano'dan umutlu döndü

YEŞİLYUVALI AYAKKABICILAR FUARDAN UMUTLU DÖNDÜ

İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Uluslararası Ayakkabı Fuarı'na katılan Yeşilyuvalı ayakkabı üreticileri umutlu döndü.

Yeşilyuva Deri ve Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Denizli sponsorluğu ve liderliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde 73. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'na (AYMOD) katıldı. Fuarda açılan ABIGEM standında hem Denizli ABİGEM'in tanıtımı yapıldı hem de Yeşilyuvalı ayakkabı üreticileri ürünlerini sergileme imkanı buldu. Ayakkabı sektörünün önde gelen firmaları, üreticileri ve alıcılarıyla da tanışan Yeşilyuvalı ayakkabı üreticileri ayakkabılarını da tanıtma imkanı buldu.

Denizli ABIGEM İş Geliştirme Müdürü Mutlu Ünsal, AYMOD Fuarı'nın çok başarılı geçtiğini ve burada sipariş aldıklarını söyledi. ABİGEM standını ziyaret eden ve Yeşilyuva üretimi ile ilgilenen İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Mersin, Elazığ, Diyarbakır, İran ve Suriye'den çok sayıda alıcı firma ile kontak kurulduğunu belirten Ünsal, numune üretim için söz konusu firmalarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ünsal, "Yeşilyuva Deri ve Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, fuarlar sayesinde geleceğe daha ümitli bakıyor Orada ürünlere gösterilen ilgi ve sipariş istekleri çalışma isteklerini daha da arttırdı. Şu anda Yeşilyuvalı üreticilerimiz, büyük hacime sahip sipariş alabilecek konumdadır. Fuarlar da fırsat niteliğinde olmuştur. Önümüzdeki günlerde numunelerin daha büyük iş getireceği kanaatindeyiz" dedi.

YEŞİLYUVALI AYAKKABICILAR FUARDAN UMUTLU DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:28:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 15:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?