2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ayakta sıra beklemeye son

Denizli Belediyesi, vatandaşların ödemelerde ayakta sıra beklemelerini önlemek ve olası kargaşaların önüne geçmek için sıramatik uygulamasını başlattı.

Denizli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, ana binadaki ödeme veznelerinde, vatandaşlara daha iyi hizmet amacıyla yeni uygulama getirdi. Veznelere girişte sıramatik makinesi yerleştirilirken, bekleyenler için de 100 sandalyede konuldu.

Vezne bölümüne girenler ilk iş olarak yapacakları işlemleri tuşlayarak sıra alırken, sıranın kendilerine gelmesini ise oturarak bekliyor. Sıramatik makinesi ise su borcu ödeme ve emlak vergisi ödeme altında 2 farkı şekilde sıra veriyor. Açma kapama ücreti ve su borcu ödeyecekler 'su borcu ödeme' şıkkına tuşlayarak işlemlerini gerçekleştirirken, yeni su abonesi alacaklar, Çevre Temizlik Vergisi ödeyecekler, ilan reklam aidatı yatıracaklar, ruhsat harcını verecekler ve asfalt katılım payını yatıracak olanlar da 'emlak vergisi' şıkkını tuşlayarak sıra alabiliyor. Denizli Belediyesi daha öncede, su, vergi ve toplu konutlarda aidat ücretlerini internet üzerinden ödeme kolaylığı getirmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 18:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?