7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Aydem iki bin fidan daha dikti

AYDEM İKİ BİN FİDAN DAHA DİKTİ

Aydın, Denizli ve Muğla'nın elektrik dağıtımını yapan Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. orman oluşturma projesi kapsamında Çivril İlçesi'nde 2 bin badem fidanını toprakla buluşturdu.

Orman alanlarının artışına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Aydem A.Ş, hizmet verdiği tüm noktaların ağaçlandırılması projesinde Çivril İlçesi'nde toplam 5 bin metrekarelik alanı ağaçlandırdı. Aydem çalışanları ve aileleri, Aydem Ormanı için Çivril Karabedirler Köy Yolu üzerinde 2 bin adet fidan dikti. Etkinliğe Aydem Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, Kurumsal İletişim ve Eğitim Müdürü Elvan Yazıcı, Aydem çalışanları ve aileleri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada çevre konusuna büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını ifade eden Aydem Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, gelecek nesillere karşı sorumluluk hisseden, çevre sorunlarına karşı duyarlı bir şirket anlayışı içinde sosyal sorumluluk faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi. Sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi veren Kurumsal İletişim ve Eğitim Müdürü Elvan Yazıcı ise yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Yazıcı, "Ülkemizin önemli doğal ve ekonomik zenginliklerinden olan ormanların öneminin bilinciyle sosyal sorumluluk projelerimiz arasında Aydem Ormanları önemli bir yer tutuyor. Denizli Cankurtaran ve Fethiye'den sonra Çivril'de oluşturduğumuz Aydem Ormanlarını tüm hizmet bölgemize yayarak sayısını arttıracağız" dedi.

AYDEM İKİ BİN FİDAN DAHA DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 16:37:04
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?