2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AYDEM koordinasyon toplantısı

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtımını yapan Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin aylık Koordinasyon Toplantısı Denizli’de yapıldı.

Denizli Anemon Otel’de düzenlenen ve bir gün süren toplantıya, Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Korkmaz, Genel Koordinatör Fikret Akbaş, Aydem A.Ş.Genel Müdürü Mesut Güzel, Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, Aydın İl Müdürü Hüseyin Bülent Yüksel, Muğla İl Müdürü Ahmet Arı, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. 15 Ağustos tarihinden itibaren 3 ilin elektrik dağıtımını yapan Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin kısa sürede yapılanmasını tamamladığını ve elektrik dağıtımında kaliteli hizmet vermeyi sürdürdüğünü belirten Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, “Gelişen teknolojiyi takip ederek, vatandaşlarımızın en iyi hizmeti kaliteli ve eksiksiz şekilde alması için çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz ve bu sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek bizim ilk hedefimiz. Turizm, tarım ve sanayi sektörünün en önemli illeri arasında olan Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtımında hiçbir aksaklığa yer vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yaklaşık 8 saat süren toplantıda, bir önceki ayın değerlendirilmesi ve gelecek ay içinde yapılacak çalışmalarla ilgili görevlendirmeler ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunulurken, yeni yatırımlar, kaçakların önlenmesi, tahakkuk ve tahsilat oranlarının arttırılması ile müşteri memnuniyetinin arttırılması konularında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?