6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Ayrılmak isteyince canından oldu

Denizli’de bir üniversite öğrencisi, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Siteler Mahallesi 2638 Sokak numara 9’da dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet Biniş (24), aynı sınıfta okuyan sevgilisi
Güneş Akkan’ın (25) kendisinden ayrılmak istemesi üzerine sevgilisiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi sonucu Biniş, kız arkadaşı Güneş Akkan’ı boğazından 5-6 bıçak darbesiyle öldürdü.

Bu arada, yan odadaki ev arkadaşları Kenan Erbaş (23) ile Orhan Erbil’in (23) gürültünün nedenini sorması üzerine Biniş, "Önemli bir şey yok, küçük bir münakaşa oldu aramızda" diyerek odanın kapısını kilitledi.

 Arkadaşlarından 1 milyon lira minibüs parası alarak evden çıkan Biniş, bankamatikten para çektikten sonra bir bara gidip alkol almaya başladı.

Saat 20.00’ye kadar alkol alıp sarhoş olan Mehmet Biniş, ev arkadaşları Kenan Erbaş ile Orhan Erbil’i arayarak bara davet etti.

Alkolün etkisiyle ayakta duramayacak hale gelen Biniş’in kız arkadaşını öldürdüğünü söylemesi üzerine arkadaşları eve dönerek polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın cesediyle karşılaştı. Evde yapılan aramada olayda kullanılan bıçak, maktulün yanındaki battaniyenin içinde bulundu.

Güneş Akkan’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Denizli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Biniş ve iki ev arkadaşı gözaltına alınarak Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

denizli
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 12:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?