7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Baba-oğul fuhuş yaptırdıkları için tutuklandı

Denizli'nin Çivril İlçesi'nin Emirhisar Beldesi'nde, yabancı uyruklu 3 kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan 51 yaşındaki Abdullah Kösen ile oğlu 21 yaşındaki Ferdi Kösen çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yabancı uyruklu 3 hayat kadını ise işlemlerinin ardından sınırdışı edildi.

Bir ihbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Emircik Mahallesi'nde oturan Abdullah Kösen ile oğlu Ferdi Kösen'in Ukrayna, Gürcistan ve Azerbaycan'dan getirdikleri yabancı uyruklu kadınları evlerinde barındırdıkları, Çivril ve çevre köylerde para karşılığında fuhuş yaptırdıklarını belirledi. Müşteri gibi davranan jandarma ekibi, Abdullah Kösen'le telefonla bağlantıya geçerek, kadınlarla birlikte olmak için 100 YTL'ye anlaştı. Jandarmalar, telefondaki pazarlığın ardından Abdullah Kösen ile oğlu Ferdi Kösen'le evlerinin önünde buluştu. Önceden seri numaraları alınmış paranın verilmesinin ardından gerçek kimliğini açıklayan jandarma ekipleri, Abdullah Kösen ile oğlu Ferdi Kösen'i gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, Abdullah Kösen'in evindeki Ukrayna uyruklu N.B., Gürcü uyruklu O.B. ve Azerbaycan uyruklu A.A. ile fuhuş için evde bulundukları belirlenen M.K. ile Ö.Y.'yi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada çok sayıda yabancı uyruklu kadının fotoğraflarının bulunduğu albüm ele geçirildi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Kösen ile oğlu Ferdi Kösen, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İfadeleri alınan 3 hayat kadını sınırdışı edilirken, fuhuş için evde bulundukları öne sürülen 2 kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 18:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?