2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Babadağlı sanayicilerden PAÜ'ye bağış

BABADAĞLI SANAYİCİLERDEN PAÜ'YE BAĞIŞ

Denizli ve bölgenin en büyük sağlık merkezlerinden biri olacak olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne bağışlar çığ gibi büyüyor.

Denizlili hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiği Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç öncülüğünde devam eden bağış kampanyasına Babadağlı sanayiciler de 125 bin TL. bağışta bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve Babadağlı işadamlarının katıldığı bağış imza töreninde 5 odanın tefrişi üstlenildi. Rektörlük binasında düzenlenen protokol töreninde Erteks Kadife Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Cemal Ertuğrul, Bez-er Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti Genel Müdürü İsmail Ertuğrul, ABC Tekstil Giyim San. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Cemal Gürsel Özdemir, Neşe Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Şensöz ve babası Necati Şensöz bağışta bulundu. Bağış kapsamında 5 odaya Cemal Ertuğrul, Filiz-Cemal Gürsel Özdemir, Ayten-Necati Şensöz, Ayfer-Arif Şensöz ve İrfan Ertuğrul isimlerinin verileceği belirtildi. PAÜ Rektörü Prof.Dr.Fazıl Necdet Ardıç, Denizlili hayırseverlerin kampanyaya büyük destek verdiğini ifade ederek, "Böyle önemli bir projeye sahip çıkan tüm Denizlililere teşekkür ederim" dedi.

BABADAĞLI SANAYİCİLERDEN PAÜ'YE BAĞIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 17:21:03
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 18:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?