2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Babalar ve oğullar savaştı!

Denizli'de bir kahvede selam vermeme yüzünden çıkan kavgada 22 yaşındaki Bekir Tosun kalbinden bıçaklanarak öldürülürken, babası 45 yaşındaki Bayram Tosun ağır yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlılar 55 yaşındaki Mustafa Yörük ve oğlu 29 yaşındaki İsmail Yörük'ü kanlı elbiselerini değiştirirken evlerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Fatih Mahallesi 1925 Sokak'taki Fatih Kıraathanesi'nde meydana geldi. Kahvehade oturan Bayram Tosun, arkadaşlarıyla sohbet ederken, içeriye Mustafa Yörük girdi. Tosun, selam vermediği gerekçesiyle Yörük ile tartışmaya başladı. Küfürleşmeyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kahvede oturanlar Tosun ile Mustafa Yörük'ü ayırdı. Kavga sonrası kahveden çıkan Tosun ile Yörük tekrar kavga etmeye başladı. Kavga, Bayram Tosun'un oğlu Bekir Tosun'un karışmasıyla daha da büyüdü.

Babasının 2 kişi tarafından dövüldüğünü gören İsmail Yörük eve gidip bir ekmek bıçağı alarak olay yerine geldi. Kavga sırasında bıçağı rastgele sallayan İsmail Yörük, Bekir Tosun'u kalbinden, babası Bayram Tosun'u vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Baba Tosun ve oğlu, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bekir Tosun, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan babası Bayram Tosun ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri zanlılar İsmail Yörük ve babası Mustafa Yörük'ü kanlı elbiselerini değiştirirken evlerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Bayram Tosun'un ‘adam öldürmek ve adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan sabıkasının olduğu öğrenilirken, polis ve mahalle sakinleri, İsmail Yörük'ün çalılıklarının arasına attığını söylediği suç aleti bıçağı aradı, ancak bulamadı.

Gözaltına alınan baba ve oğlu, ifadesinde kavganın kahvede selam vermeme yüzünden çıktığını söyledi. İsmail Yörük ve babası Mustafa Yörük işlemlerin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:03:27
Güncelleme :18 Haziran 2008 Çarşamba 14:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?