3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Babasının adına okul yaptıracak

Denizlili hayırsever işadamı Mustafa Gümüş babası Hacı Osman Gümüş için Çivril İlçesi Kıralan Beldesi'nde anaokulu yaptıracak.


Kıralan Beldesinde yaptırılacak olan Hacı Osman Gümüş Anaokulu'nun protokolü Vali Yavuz Erkmen ve hayırsever işadamı Mustafa Gümüş tarafından imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, işadamı Mustafa Gümüş ve Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük katıldı. Vali Yavuz Erkmen, Denizli'de eğitim ve sağlık alanında hayırseverlerin desteğinin her geçen gün arttığını, hayırseverlerin yaptıkları yardımlardan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Hayırsever İşadamı Mustafa Gümüş'e yaptığı yardımdan dolayı teşekkür eden Vali Erkmen, "Kıralan Beldesinde hayırseverimiz tarafından yapılacak olan anaokulu yaklaşık 200 bin TL'ye mal olacak. Bu miktarın tamamı hayırseverimiz tarafından karşılanacak.

Bu tür yardımlar bizleri sevindiriyor. İnsanların kendi gücü oranında katkı vermesi çok önemli" dedi. Vali Erkmen ayrıca, 2008-2009 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle, karne alan öğrencilere seslenerek, karnesi başarısız olan öğrencilerin üzülmemesi gerektiğini, çalışarak başarısızlıkların telafi edilebileceğini, velilerin de bu durumu anlayışla karşılaması gerektiğini sözlerine ekledi.

2008-2009 eğitim-öğretim yılının başarılı ve huzurlu geçmesi nedeniyle, veliler, öğretmenler, idareciler ve öğrencilere teşekkür eden Vali Erkmen, hafta sonu yapılacak olan ÖSS ve SBS'ye girecek olan öğrencilere de başarılar diledi.Hayırsever İşadamı Mustafa Gümüş ise, anaokulunu yaptırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, ileriki zamanlarda ilköğretim ya da lise yaptırmayı istediğini söyledi.


Konuşmaların ardından Kıralan Hacı Osman Gümüş Anaokulu protokolü Vali Yavuz Erkmen ile hayırsever işadamı Mustafa Gümüş tarafından imzalandı. Çivril Kıralan Hacı Osman Gümüş Anaokulu'nun 4 derslikli olacağı ve 200 bin TL'ye malolacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 16:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?