7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Bahçeli emretti o aday olmadı

DENİZLİ'de MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, genel başkan Devlet Bahçeli'nin, “Milletvekili adayı ol'' talimatını yerine getirmedi. 

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ünal, henüz seçim tarihi belli olmadan, milletvekili adayı olmayacağını açıkladığını, bu kararını partilileriyle de paylaştığını söyledi. Ünal, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, aday olmam için emir verdi. İl, merkez ilçe ve ilçe yönetimleri de aday olmam için baskı yaptı. İki gün uyumadım, vicdanımı dinledim. Sonunda milletvekili aday adayı olmamaya karar verdim. Çünkü, önceden sözüm vardı. Ben çiğ insan değilim, sözümde dururum. Sözümde durmak için genel başkanın emrine itaat etmedim. Türkiye siyaseti ‘Dün dündür bugün bugündür’ zihniyetinden kurtulmalı'' dedi. 

Üç yıl merkez ilçe başkanlığı görevinden sonra bir yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Ferudun Ünal, Türkiye'nin zor günler yaşadığını, Türk milliyetçilerine büyük görev düştüğünü sözlerine ekleyerek, “Ülkemizi iç ve dış siyasette, ekonomi de perişan eden AKP iktidarından bu ülkeyi kurtaracağız. Cumhuriyet'in 83 yıllık birikimlerini yabancı sermaye ve AKP yandaşlarına peşkeş çektiler. MHP iktidara gelip, bunların hesabını soracak'' diye konuştu.
Ferah IŞIK/milliyet
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 14:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?