3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bahtiyar arı gibi

MHP Denizli Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf gezisinde Bahtiyar, yeni iş sahaları açarak istihdama önem vereceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Kuşpınar Mahallesi'nde, pazar yerindeki vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Göreve geldiklerinde yeni iş sahaları açarak istihdamı artıracaklarını belirten MHP Denizli Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, "Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz."dedi.

Başkan adayı Bahtiyar, Hisar, Kadılar,Hallaçlar, Bereketli ve 1200 Evler semtlerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Yıkmak için değil, yapmak için göreve talip olduklarını belirten Bahtiyar projeleri hakkında bilgi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?