3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bahtiyar esnaf turuna çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Kaleiçi Çarşısı'nı ziyaretinde çarşı ile ilgili projelerini anlattı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ümit Bahtiyar, tarihi Kaleiçi Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Ümit Bahtiyar, göreve geldiklerinde kapıların Kaleiçi'nin heybetini gösterecek şekilde yeniden düzenleneceğini belirterek, "Pazaryeri çiçek pasajı gibi çok güzel olacak. İnsanların dinlenip çay içebilecekleri, sohbet edebilecekleri mekanlar oluşacak. Minibüslerin ve vatandaşların araçlarla Kaleiçi'ne ulaşmaları sağlanacak" dedi.

Kaleiçi'nin ardından Kayhan'da bir vatandaşın evine konuk olan Bahtiyar ve ekibi, burada belde halkının sorunlarını dinledi. Projelerini anlatan Bahtiyar, "Denizli Belediyesi halkın evidir. Halkı evine kavuşturacağız. Eğitim ve sağlık sorunlarınızı biliyoruz. Merkezde ne hizmet varsa burada da aynı hizmeti alacaksınız. Su ücretlerini hemen indireceğiz. Üretim projelerimizi faaliyete geçirerek, işsizlikle kıvranan halkımıza iş imkanları oluşturacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını daha sonra Kayhan Pazarı'nda sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan Kayhan halkı ile buluştu. Burada da ilgiyle karşılanan Ümit Bahtiyar, ekibini Kayhanlı vatandaşlara tanıttı.

Kayhan'dan sonra Akkonak mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Bahtiyar ve ekibi, burada mahallenin temel sorunları hakkında bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 19:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?