2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bahtiyar'a sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar'ın Sevindik seçim bürosu açıldı.

Seçim bürosunun açılışında Üç Kahveler Mevkii'ndeki meydanda vatandaşlara hitap eden MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, "Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Dertlerinizi çözmeye geliyoruz. Denizli Belediyesi'ni halka iade etmeye geliyoruz. Tek adam zihniyetine son vermeye geliyoruz" dedi.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ilk seçim bürosunun Sevindik Mahallesi'nde açtı. Sevindik'te yaşayan, ilkokulu Sevindik ilköğretim okulunda okuyan Bahtiyar'a özellikle komşuları büyük ilgi gösterdi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan'ın da katıldığı açılışta konuşan Ümit Bahtiyar, çocukluğunun Sevindik Mahallesi'nde geçtiğini ve en güzel anılarının burada olduğunu belirterek, "Sizin sorunlarınızı en az sizin kadar biliyorum" dedi. Bahtiyar'ın sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Açılışın ardından Ümit Bahtiyar ve partililer Sevindik Mahallesi'ndeki esnafı ve kahveleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Buralarda projelerini anlatan Bahtiyar destek istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Sevindik Pazaryeri'ne geçen Bahtiyar esnaf ve pazarda alışveriş yapan vatandaşların tek tek elini sıkarak kendini tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 15:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?