3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bahtiyar'dan seçim atağı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Bütünşehir Yasası ile birlikte Denizli'ye mahalle olarak bağlanan beldeleri ziyaret etti.

Ümit Bahtiyar, beldelerin temel sorunları, alt yapı eksiklikleri ve belde sakinlerinin sosyal problemleri hakkında belediye başkanlarından bilgi aldı.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve ekibi, ilk olarak Gümüşler Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı İbrahim Cinkaya'dan bilgi aldı. Bahtiyar, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Cinkaya'ya teşekkür etti. Daha sonra Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan'ı ziyaret eden Bahtiyar, Bereketli'nin temel sorunları hakkında bilgi aldı. Hallaçlar Belediye Başkanı Özcan Yılan'dan da Hallaçlar'ın temel problemlerini öğrenen Bahtiyar, daha sonra Servergazi Belediye Başkanı Nihat Yeniyol ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. Bahtiyar ve ekibini Bağbaşı Belediye Başkanı Osman Yüksektepe de makamında kabul etti. Gökpınar ve Kayhan belediyelerini de ziyaret eden MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Kayhan Belediye Başkanı Ekrem Özcan'dan Kayhan beldesine ait problemleri dinledi. Üçler Belediye Başkanı Muhammet Özcan, Korucuk Belediye Başkanı Ali Osman Bayrak ve Akkale Belediye Başkanı Zekeriya Öz'ü de makamında ziyaret eden Ümit Bahtiyar, belde belediye başkanlarına bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendi projelerini anlattı.

Başkanlardan destek isteyen Bahtiyar, şöyle konuştu: "Biz seçildikten sonra yapacağımız projelerde sizlerin görüş ve önerilerinizi alacağız bu bizim için çok değerli. O yüzden sürekli yanımızda olmanızı istiyoruz."

ÇALIŞANLAR İŞLERİNE DEVAM EDECEK
MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Bütünşehir Yasası ile birlikte Denizli Belediyesi bünyesine katılan 13 belde belediyesinin çalışanlarının çalışma şartları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Yıkmadan herkesin gönlünü alarak güler yüzlü bir belediyecilik anlayışını sergileyeceklerini anlatan Bahtiyar, sözlerine şöyle devam etti: "Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Belde belediyelerde çalışanlar bundan sonra da hizmetlerini sürdürecek. İşten çıkarma gibi bir düşüncemiz yok."

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?