2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bajic imzayı attı!

Denizlispor Boşnak stoper Branimir Bajic ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Denizlispor, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Turkcell Süper Ligi 2009-2010 sezonuna daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen yeşil siyahlılar, bir süredir görüştükleri Bosna Hersek Milli Takımı'nın 30 yaşındaki stoperi Branimir Bajic ile bugün son defa görüşerek anlaşmaya vardı. Forma giydiği Almanya'nın 2.lig takımlarından Tus Koblenz'le yaşadığı sorunlar sebebiyle transferi uzayan Bajic, bugün kulüp binasında düzenlenen imza töreniyle kendisini

3 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı attı. Denizlispor yönetim kurulu üyesi Cengiz Ayyavuz'un da katıldığı imza töreninde konuşan Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, teknik heyetin raporu doğrultusunda daha güçlü bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyen Bajic ile uzun süredir görüşüyorduk. Ancak kulübüyle yaşadığı sorunlar sebebiyle transfer uzadı. Kendisi boşa çıkıp bonservisini alınca bu transfer de gerçekleşti. Branimir Bajic tecrübeli bir futbolcu. Tecrübesi ile Denizlispor'a yararlı olacağına inandığımız için bu transferi gerçekleştirdik. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim" dedi. Özhan Çetin ayrıca, bir santrafor oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Boşnak oyuncu Branimir Bajic 3 yıllığına imza attı ve Denizlispor Bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 19:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?