3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bajic'in inancı tam!

Denizlispor'un yeni transferi Boşnak oyuncu Branimir Bajic, Denizlispor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yeni sezona güçlü bir ekiple başlamak isteyen Denizlispor, teknik direktörlüğe Erhan Altın'ı getirdikten sonra Almanya'dan gurbetçi oyuncu Ahmet Cebe, Karşıyaka'dan Ahmet Solakel, Kocaelispor'dan Murat Hacıoğlu ve Adem Çalık ile Denizli Belediyespor'dan kaleci İsmail Şahbalı'yı kadrosuna kattı, stoper mevkiinde ise aradığı ismi Bosna Hersek'te buldu. 26 kez Bosna Hersek Milli Takım formasını giyen 30 yaşındaki Branimir Bajic, 3 yıllık anlaşmaya vardığı Denizlispor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yeşil siyahlıların orta sahasındaki başarılı oyuncusu Djamal Berberoviç ile milli takımdan arkadaş olan Bajic, Denizlispor'u yeni sezonda arkadaşlarıyla birlikte hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Şu ana kadar dış transferde 5 oyuncuyu renklerine katan yeşil siyahlılar, Bajic'le 7. yabancı futbolcusunu kadrosuna dahil ederken, takımda şu anda 2 Brezilyalı, 2 Bosna Hersekli, bir Bulgar, bir Gineli ve bir Trinidad Tobagolu oyuncu bulunuyor. Brezilyalı oyuncular Carlos Alberto ve İrineu Couto'nun yanı sıra sözleşmeleri sona eren Murat Karakoç ve Selahattin Kınalı ile yollarını ayıran Denizlispor, alt yapıdan yetişen 5 oyuncuyu TFF 2.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'a verdi.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Isparta Davraz'da yapan ve bugün bu kampı sona erdiren Denizlispor, ikinci dönem kampı için 14 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek. Denizlispor'un yeni transferi Branimir Bajic'in imza töreninden sonra izin aldığı ve ülkesine döndüğü, 14 Temmuz'da Avusturya kampında takıma katılacağı öğrenildi.

Denizlispor, Avusturya kampında 15 Temmuz'da İsrail'in Tel Aviv, 18 Temmuz'da Romanya'nın Pandori, 20 Temmuz'da Romanya'nın Poli AEK Timisoara, 24 Temmuz'da Bursaspor ve 26 Temmuz'da İtalya'nın Palermo takımlarıyla birer hazırlık maçı oynayacak.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 18:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?