2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bakan Kavaf, Toplum Merkezi açtı

TOPLUM MERKEZLERİ

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, "Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu makamlardayız" dedi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Denizli'ye geldi. İlk olarak Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Karşıyaka Toplum Merkezi'nin açılışına katılan Devlet Bakanı Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve partililer tarafından karşılandı. Ferit Küçüka Nikah Sarayı'nda düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Devlet Bakanı Kavaf, toplum merkezlerinin, insanların kendi ayakları üzerinde durabilmesini sağlamak, koruyucu ve önleyicitedbirlerin alınması konusunda son derece önemli fonksiyonları yerine getirdiğini söyledi. Toplum merkezlerinin artmasını temenni ettiğini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Kavaf, "Vatandaşlarımızın bu merkezlere ilgisi yoğun. Bu ilginin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Devlet Bakanı Kavaf, toplum merkezlerinden hizmet alan vatandaşların hem kendileri, hem aileleri, hem çocukları, hem komşuları ve yaşadıkları merkezlerdeki insan ilişkilerinin geliştirilmesi ve kendilerini geliştirme noktasında kendilerinde meydana gelen değişimin farkında olduğunu söyledi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bu değişimi gelen taleplerden gördüklerini belirterek şöyle konuştu: "Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu makamlardayız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler bizim için önemli ve haklı taleplerdir."

Yapılan konuşmaların ardından Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Toplum Merkezi'nde yürütülen Kadının İnsan Hakları Eğitimi Programı (KİHEP) ile Okuma Yazma ve Bilgisayar İşletmenliği Kursları'na katılarak kursu başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını verdi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve protokol üyeleri daha sonra Karşıyaka Toplum Merkezi'nin açılışını yaparak merkezde incelemelerde bulundu.

TOPLUM MERKEZLERİ
TOPLUM MERKEZLERİ
TOPLUM MERKEZLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 13:33:05
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 18:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?