3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakan Kavaf coşkuya katıldı

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri'ne katıldı.

Denizli'de bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, dün akşam Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen bir ay sürecek şenliklerin Gümüşler Mahallesi'ndeki bölümüne katıldı. AK Parti Denizli Milletvekilleri Mithat Ekici, Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Gümüşler Gazioğlu Cami yanındaki alanda düzenlenen şenlikte, çocuklara yönelik tiyatro oyunları sahneledi. Denizli Belediyesi Konservatuvarı Mehteran Takımı da kahramanlık türküleri ve marşlar söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci yaptığı konuşmada, Denizli Belediyesi'nin Ramazan ayının geldiğini hissettirmek için bir dizi etkinlik sunduğunu belirterek "Biz güzellikleri yaşamayı hak eden bir milletiz, biz ayrışmayı değil güzellikleri, kavgayı değil sevgiyi ve dostluğu birbirine aşılamak zorunda olan bir ülkeyiz. Zaman zaman memleketimizde bazı gerginlikler olabilir. Ama biz gerginliklerin peşinde hiç olmadık, olmayacağız" dedi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da vatandaşlara yaptığı konuşmasında Ramazan ayının millet olarak bizi bir arada tutan değerlerden biri olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bizi diğer milletlerden ayıran en büyük özelliklerimizden biri de budur. Bizi kaynaştıran birarada tutan ve zorlukları millet olarak daha kolay atlatmamızı sağlayan hasletlerimiz var. Tabi bunlar aynı zamanda yazılı olmayan kurallardır. Bunları mutlaka yaşamamız yaşatmamız gerekir. Ancak bunları yaşarsak çocuklarımız da bizden görerek yaşayacak ve çocuklarına gösterecekler. Ramazan da bunlardan bir tanesidir. Bize bu Ramazan coşkusunu yaşatan Denizli Belediye Başkanı'na teşekkür ediyoruz."

Konuşmaların ardından Bakan Selma Aliye Kavaf ve beraberindekiler İncilipınar Parkı'ndaki Ramazan eğlencelerine katıldı. Bakan Kavaf burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra macun arabasının önüne geldi. Karışık bir macun yaptıran Bakan Kavaf, bunu Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci'ye hediye ettikten sonra kendisi pamuk şekeri yedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?