2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bakan Kavaf festivalde

BAKAN KAVAF ÇAMELİ'NDE FESTİVALE KATILDI

Denizli'de bulunan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Çameli Yaylası 4. Kültür Tarım ve Alabalık Festivali'ne katıldı.

Festivale Bakan Kavaf'ın yanısıra Vali Yavuz Erkmen, Denizli milletvekilleri Mithat Ekici, Mehmet Yüksel ve Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, festivalin amacının ilçeyi tanıtmak ve yapılacak yöreye özgü yarışmalarla 40 yıl öncesini hatırlatip gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

Vali Yavuz Erkmen de yol yapım çalışmalarının bittiğinde ilçeye büyük faydası olacağını vurguladı. Erkmen, Çameli'nde üretilen alabalığın yurt dışında Denizli'yi ve Türkiye'yi temsilen ihraç edildiğini ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi. Tarımsal anlamda ve alabalık konusunda ilçenin biraz daha ön plana çıkacağına dikkat çeken Vali Erkmen, önümüzdeki dönemlerde Çameli'nin çok daha iyi noktaya geleceğini belirtti.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ise Çameli'nin bozulmamış tabiatı ile Denizli'nin çok güzel bir ilçesi olduğunu, denize yakın olması nedeniyle turizm potansiyeli açısından da insanların kolayca tercih edebileceği bir yer olduğunu vurguladı. Çameli'nin turizm potansiyelinin harekete geçmesini istediklerini belirten Bakan Kavaf, ilçenin coğrafi dokusunun da bozulmadan kalmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz; Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve diğer protokol üyelerine plaket verdi.

Tören bitiminde ise folklor gösterisi ve Denizli Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi sunuldu.

BAKAN KAVAF ÇAMELİ'NDE FESTİVALE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 12:18:02
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?