3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakan Kavaf'a sürpriz

KAGED'DEN BAKAN KAVAF'A ANLAMLI SÜRPRİZLER

Kadın ve Gelişim Derneği'nin (KAGED) Öğretmenler Günü kutlamaları dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf eski öğretmen arkadaşlarını görünce şaşkınlık yaşadı.

KAGED'in Polisevi'nde düzenlediği toplantıya Bakan Kavaf'ın yanı sıra Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KAGED Başkanı Nurcan Dalbudak derneklerinin kadın ve gençlerin sorunlarına eğildiğini belirterek, Bakan Kavaf'ın toplantıya katılmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Daha sonra bir sunucuyla birlikte sahneye çıkan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ilk eğitimin evde verildiğine dikkat çekerek, "İlk bilgiler, yönlendirmeler tabi insanın annesinden öğrendiği şeylerdir. Bunlar tabi bizim için de geçerli. Biz de annemizden öğrendik ilk bilgileri" dedi.

Daha sonra Bakan Kavaf'ın öğretmenlik yıllarında beraber görev yapan Kudret Coşkun ve Dilek Zeybek sahnenin arkasından gelerek Bakan Kavaf'ı şaşırttı. Eski öğretmen arkadaşlarını ayakta karşılayan Kavaf çok mutlu olduğunu belirterek öğretmen arkadaşlarının geçmiş Öğretmenler Günü'nü kutladı. Bakan Kavaf'ın eski öğretmen arkadaşı olan Kudret Coşkun da Bakan'la birlikte görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Bakan Kavaf'a başarılar diledi. Öğretmenlik mesleğinin teknolojiyle birlikte bazı değişimler de yaşadığını ifade eden Kavaf, "Şimdi çocuklar anasınıfından itibaren teknolojiyle, bilgisayarla tanışıyorlar. Konulara çok hakimler. Dolayısıyla bilgiye erişimleri çok kolay. Bir okulda bir öğretmen hazırladığı konuyu kısaca tahtada anlattı. Tabii önceden hazırlanıp yüklenmesi lazım. Ben dedim ki 'Bu sistem öğretmeni çalıştırıyor. Öğrenciyi değil.' Teknolojiyi kullanmak güzel ama o yüzyüze iletişimin sıcaklığı başka. Onun mutlaka olması lazım" diye konuştu.

KAGED'DEN BAKAN KAVAF'A ANLAMLI SÜRPRİZLER
KAGED'DEN BAKAN KAVAF'A ANLAMLI SÜRPRİZLER
KAGED'DEN BAKAN KAVAF'A ANLAMLI SÜRPRİZLER
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 22:16:01
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 00:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?