3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakan-vali tarikat yemeğinde

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli’de bir cemaat yemeğine katıldı.

Kavaf’a, Vali Yavuz Erkmen, AKP’li Belediye Başkanı ile 3 Denizli milletvekili eşlik etti. Yemek, Kiremitçi Mahallesi’ndeki Nur tarikatına bağlı bir binada verildi. Kepenek cemaatinin kurucusunun 1981’de vefat eden Hacı Osman Nuri Kepenek olduğu belirtildi. Dergâh evi denilen yerin önünde 20 bin kişi toplandı. Kepenek’in damadı Hüseyin Dalyan’ın vali ile Kavaf ayaktayken, oturması dikkat çekti.

Devlet Bakanlığı Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, Kavaf’ın vatandaşların daveti üzerine Kepenek Vakfı’nın hayır yemeğine katıldığı belirtildi.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 09:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakkı kıvanç IP: 88.244.116.xxx Tarih : 8.06.2009 22:51:01

Tamam buldunuz malzemeyi yapasınız haberi. Hayır için bir yemekte buluşmuşlar dtpnin yada pkk nın yemeği değil Türkiyenin gerçeğinde toplumum benimsediği zoraki değil türk milletinin temelinde olan bir olgu cemaatcilik. dine bağlı yaşantısını dinden ayırmamak hatta tarihin her sahnesinde var olan bir durum. hiçbir zaman zarar görülmemiş aksine güç alınmış. CEMAAT = TOPLUM= BİRLİK BERABERLİK GÜÇ DEMEK. Onun için haber yapılacak yada yadırganacak bir durum değil.