3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal: Bu maç final

Denizlispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mesut Bakkal, bu maçın kendileri için final niteliğini taşıdığını söyledi.

Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ın gelmesinin ardından çıkışa geçen ve 3 haftada 9 puan alarak düşme hattının biraz daha üzerine çıkan Denizlispor'da gözler hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, Çağlar cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Wescley'in maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenilirken, teknik direktör Mesut Bakkal, yakaladıkları çıkışı sürdürmek zorunda olduklarını söyledi.

3 haftada 3 zorlu rakiple oynamalarına rağmen puan kaybı yaşamadıklarını belirten Mesut Bakkal, "Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda çok iyi şeyler yapıyoruz. Oyuncularımın kendilerine güveni arttı. Hem saha içinde olanlar, hem de yedek kulübesinde bekleyenler aynı heyecanı yaşıyor. Kaliteli futbolculardan oluşan bir takım olduğumuzu son haftalardaki performansımızla ortaya koyduk" dedi.

Denizlispor için herşeyin yeni başladığını, lig sonuna kadar bu çıkışı sürdürmek zorunda olduklarını belirten Bakkal, "Şimdi önümüzde zorlu bir maç var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için final niteliğinde. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Denizlispor, bu sezon deplasmanda oynadığı 11 maçta sadece Trabzonspor'u yenerken, Konyaspor'la da berabere kaldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 13:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?