2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bakkal: Büyük avantaj kaçırdık

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında ligin son sırasında bulunan Hacettepe ile golsüz berabere kaldı.

Hacettepe Teknik Direktörü Ergün Penbe, oyuncularının verdiği mücadelenin kendisini sevindirdiğini belirterek, "Güzel bir maç oldu. Her iki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Oyuncularım çok iyi oynadı. 90 dakika boyunca futboldan kopmadan ve konsantre olarak iyi mücadele ettiler. Belki son 5 dakikada maçı lehimize çevirebilirdik. Denizlispor'u kontrataklarda eksik yakaladık, ama futbolun meyvası olan golü bulamadık. Biraz daha son pas ve vuruşlarda iyi olabilseydik buradan galibiyetle ayrılabilirdik. Futbolcularımın futbol adına verdiği mücadeleyi kutluyorum. Galip gelmek istiyorduk, ama olmadı. Futbol bir yarış ve bu yarışta biz hala varız. Matematiksel olarak şansımız sürüyor ve son haftaya kadar ligde kalma yarışını sürdüreceğiz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Hacettepe'nin iyi bir takım olduğunu ve bunu bilerek hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, "Maça durgun başladık. Hacettepe iyi kapandı. İkinci yarıda çift forvete döndük ve gol pozisyonları yakaladık, ama değerlendiremedik. Kendi sahamızda önemli bir avantaj kaçırdık. Ama ligde puan puandır. Çünkü her maçı final olarak oynuyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da final havasında oynayacağız. Maçın ikinci yarısında oynadığımız oyunu 90 dakikaya yansıtmamız gerekiyor" diye konuştu.

Hacettepe'nin takım kaptanı Ümit Bozkurt da, Denizlispor'un Mesut Bakkal'ın gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakaladığını ve bunu bilerek maça hazırlandıklarını belirterek, "Biz rakibimizin galibiyet parolasıyla çıkacağını biliyorduk. Biz de kazanmak için geldik ve kontrollü oynadık. Her iki takım için de zor bir maçtı. Özellikle maçın son bölümünde final paslarını doğru kullanabilseydik buradan galibiyetle ayrılabilirdik. Ligde mücadelemize devam edeceğiz. Son 10 haftada mücadeleyi bırakmış bir Hacettepe değil, elinden geleni son haftaya kadar yapan bir Hacettepe olacak" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Çağlar ise, iki puan kaybetmelerinin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Son 4 maçtaki galibiyet serimizi 5'e çıkarmak için sahaya çıktık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk ve öyle oldu. Genç ve çok koşan iki takımın mücadelesi oldu. Gelecek hafta bu puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 17:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?