2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bakkal: Her maç final

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bundan sonra her maçlarının final niteliğinde olduğunu söyledi.

Geçen hafta Ümit Kayıhan'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ilk maçında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Denizlispor'da Konyaspor maçı hazırlıkları başadı. Bu sabah ilk idmanını yapan Yeşil-siyahlı ekipte, Ümit Milli Takım kadrosuna çağrılan İsmail Baydil ve kaleci Cenk antrenmana katılmadı.

Antalyaspor maçından 3 gün önce göreve geldiğini, bugünden itibaren tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu belirten teknik direktör Mesut Bakkal, "Bugündenç itibaren hem konuşma hem yaptırım gücümüz var. Önümüzde Konyaspor maçı var. Bizim için bundan sonra her maç final niteliğinde. Denizlispor'un geldiği noktada herkese ihtiyacımız var. Herkesin taşın altına elini sokması gerekir. Bu birliktelik olduğu sürece başarının geleceğine inanıyorum" dedi.

Antalyaspor maçından sonra kendilerini taşıyan otobüse yapılan saldırının kendilerini üzdüğünü belirten Bakkal, "Antalyaspor-Denizlispor maçları, çekişmeli ve taraftarlar arasında ateşli maçlardır. Bunlar olmaması gereken şeyler. Saldırıdan sonra espri bile yaptık. Bir de kazansaydık ne olacaktı diye. Bu maç artık geçti ve unutmak zorundayız" diye konuştu.

Denizlispor camiası olarak hedef birlikteliği yapmak zorunda olduklarını belirten Bakkal, "Konyaspor maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Denizlispor'a gelmesiyle birlikte şehirde oluşan pozitij enerjiyi takıma yansıtmak gerektiğini ifade eden Bakkal, "Herkesin desteği ve gönül birliğine ihtiyacımız var. Bunu yapabilecek güç ve istekteyiz. Önemli bir döneme giriyoruz. Kayıtsız şartsız desteğe ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Denizli'de 20 yılının geçtiğini belirten Bakkal, "Buradan evliyim ve burada evim var. Ben Denizlispor'a gelmekle risk değil, önemli bir görev aldım. Hep birlikte bu görevin altından kalkacağımıza inanıyorum. Çünkü bu görevden kaçmak bizim için hata olurdu. Denizlispor'u çok seviyorum. Bu görevi kabul etmemin en büyük sebebi Denizli'ye olan sevgi, ilgi, inançtır. Bunlar benim buraya gelmeme etken oldu. Denizlispor'a gelmem risk olabilir, ama hayatın her döneminde risk var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?