3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal ilk antrenmanına çıktı

Denizlispor'da teknik direktörlüğe getirilen Mesut Bakkal, yeni takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

Ligde yarın oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi Antalya'nın Kundu Bölgesi Titanic Otel'de kampa giren Denizlispor, yeni teknik direktörü Mesut Bakkal yönetiminde antrenman yaptı. Antrenmanda Yeşil-siyahlı futbolcular, fizik kondisyon ve topla çalışma yaptı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, dün akşam saatlerinde kampa katıldığını belirterek, "Denizlispor daha önce de takip ettiğim bir takımdı. Denizlispor, koşan ve mücadele eden çok genç bir takım. Bu bana heyecan veriyor. Birkaç maç kazanırsak çok iyi olacak. Yarın Antalyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Antalyaspor ile oynayacağız maç benim ilk maçım olacak. Sahaya puan veya puanlar için çıkacağız" diye konuştu.

Son zamanlarda kötü bir gidişatları olduğunu ifade eden Yeşil-siyahlı futbolcu Çağlar Birinci ise, "Denizlispor bir kan değişikliğine gitti ve takımın başına Mesut Bakkal hocamız geldi. Bu kan değişikliği inşallah takımımıza olumlu yansır. Mesut Bakkal hocamızla birlikte hedeflediğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Antalyaspor ile yarın önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 19:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?