3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal sayfası kapandı

Denizlispor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. Genel Menajer Özhan Çetin, teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşamadıklarını belirterek, "Kendisiyle yollarımızı tamamen ayırdık" dedi.

Yeni sezona Mesut Bakkal ile devam etme kararı alan Yeşil-siyahlı yönetim, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü tecrübeli teknik direktörle son kez yaptığı görüşmeden de sonuç alamadı.

 Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, İHA'ya yaptığı açıklamada, teknik direktör Mesut Bakkal ile yapılan tüm görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını belirterek, "Kendisiyle yaptığımız son görüşmenin ardından hakkını helal etmesini istedik. Kendisiyle helalleştik ve yollarımızı tamamen ayırdık. Denizlispor, gelecek sezon başka bir hocayla yoluna devam edecek. Yeni hoca arayışlarımızı gelecek haftanın başından itibaren başlatacağız. Bu arada transfer etmek istediğimiz oyuncularla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yeni futbolcu transferleri gelecek hocayı beklemeden yapılacak. Bu hafta sonuna kadar hiçbir teknik adamla görüşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 22:52:12
Güncelleme :11 Haziran 2009 Perşembe 23:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?