2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bakkal'a doğum günü sürprizi

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, doğum gününü antrenmanda kutladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün öğle yapılan antrenmanda, Denizlispor alt yapısındaki çocuklar üzerlerinde formalarla Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek, başkan Ali İpek, teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolculara çiçek verip, Gençlerbirliği maçında başarılar diledi. Bugün doğum günü olan teknik direktör Mesut Bakkal ise beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Çocukların ziyaretinin ardından idmanı başlatmaya hazırlanan Bakkal'a, hazırlanan yaş günü pastası getirildi.

Saha ortasında yaş pastayı görünce şaşkınlık yaşayan Mesut Bakkal, kulüp başkanı Ali İpek ve futbolcularla birlikte 46.yaşgününü kutladı. Yaş pastanın üzerindeki pastayı kesete Mesut Bakkal, bu jeste teşekkürle karşılık verdi. Kart cezalısı Berberoviç dışında eksik bulunmayan Denizlispor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları ise günde tek idmanla sürüyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Hacettepe karşısında 2 puan kaybettiklerini ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada yakaladıkları avantajı değerlendiremediklerini belirterek, "Bu maç geride kaldı. Şimdi aynı puana sahip 2 takımın mücadelesinden galip çıkmak istiyoruz. Takımda Berberoviç dışında eksik bulunmuyor. Zaten takımda kim oynarsa oynasın formanın hakkını veriyor. İyi bir çalışma temposu yakaladık. Son haftalardaki çıkışımızı Gençlerbirliği maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 19:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?