3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal'dan Bülent Korkmaz'a destek

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray yönetiminin Bülent Korkmaz'ı teknik direktörlüğe getirmesinin isabetli bir karar olduğunu söyledi.

Kocaelispor mağlubiyetinin ardından görevine son verilen Alman teknik direktör Michael Skibbe'nin yerine Galatasaray teknik direktörlüğü görevine getirilen Bülent Korkmaz'a Gençlerbirliği'nde birlikte çalıştığı Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'dan destek geldi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Bülent Korkmaz camiayı bilen, ortamı çok iyi analiz edebilen ve camia için de büyük emek vermiş bir hoca.
Gençlerbirliği'nde birlikte çalıştık. Daha sonra Kayseri Erciyesspor ve Bursaspor'da görev yaptı. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Mevcut ortamda Galatasaray için en iyi kararın verildiğini düşündüğünü belirten Bakkal, "Bir Türk teknik direktörünün oralarda olması beni gururlandırıyor. Bülent Korkmaz'a zaman verilirse işleri toparlayacağına inanıyorum. Çok coşkulu çalışan bir insan. Galatasaray yönetiminin çok iyi biri karar verdiğine inanıyorum. Bülent Korkmaz'ın başarılı olacağına gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Yabancı teknik direktör olarak sadece Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aragones'in kalmasıyla ilgili bir soruya Bakkal, değişikliklerin ne kadar faydalı veya ne kadar faydasız olduğunun belli olmadığını belirterek, "İstikrar çok önemli. Türkiye'de bu işler çok ucuza gidiyor. Bu benim de başımdan geçti. Ben başarının istikrardan geleceğine inanıyorum. Bence bu türlü değişimler yanlış. İstikrarlı ortam, daha iyi işler yapılması demektir. Bazı olaylar biz istemesek de oluyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 16:22:00
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 16:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?