3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal'ın millilere güveni tam

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, A Milli Futbol Takımı'nın İspanya ile oynayacağı final maçlarından zaferle çıkacağına inandığını söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Genel Menajer Özhan Çetin ve futbolculardan Selahattin, Fatih Yiğen, Çağlar ve kaleci Özden, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret etti. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye üzerinde isminin yazılı olduğu Denizlispor forması hediye ederken, takım kaptanı Selahattin de Başkan Zeybekci'nin boynuna Denizlispor atkısı taktı.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ziyarette basın mensuplarının sorularını cevapladı. A Milli Futbol Takımı'nın İspanya ile oynayacağı iki maçtan en iyi sonuçları alacağına inandığını belirten Bakkal, "Milli takımın bizim için gerekli sonuçları İspanya maçlarında alacaklarına inanıyorum. Temennimiz o. Hem hocamıza hem futbolcularımıza güveniyorum. Milli Takım final maçlarında daha iyi oynuyor. İspanya geldiği noktada en güçlü takımlardan biri. İyi futbol oynuyorlar. Bizim takımımız bu tür maçlarda zaferle çıkan ve milleti sevindiren bir takım. Gönlümden en azından deplasmandan beraberlik burada da bir galibiyet almak geçiyor. İnşallah istediğimiz ve dilediğimiz gibi olur. Futbolda herşey mümkün. İnşallah İspanya'yı İspanya'da yeneriz ve böyle bir sevinci yaşarız" dedi.

Lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Antalya'da kamp yapacaklarını belirten Bakkal, "Ligde son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. İyi bir gidişimiz var. Sadece Hacettepe maçında kendi sahamızda beklemediğimiz bir beraberlik aldık. Lige verilen arada Antalya'da kamp yapacağız ve 2 hazırlık maçı oynayacağız. Geldiğimiz noktada en az 3 galibiyet daha almamız gerekiyor. Kendi sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçını kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak, yola devam edeceğiz. Ama ligde kolay maç yok" diye konuştu.

Galatasaray'da yaşanan Lincoln olayı ile ilgili olarak kulüp içinde yaşananları bilmediği için kesin bir şey söylemesinin doğru olmadığını belirten Mesut Bakkal, "Bu olayı en iyi bilen teknik direktör Bülent Korkmaz'dır. Yaşayan, bilen o. Bir Türk teknik direktörünün orada başarılı olmasını yürekten istiyorum. Ama kısa vadede ya başarılı ya başarısız sayılıyor. Bunu düzeltmek lazım. Bülent Korkmaz orada en az 1.5, 2 yıl çalışmalı. Lincoln da bir oyuncu ve transferinin karşılığını alıyor. Ama hiçbir futbolcunun, diğer futbolcudan farkı yoktur. İş disiplinine aykırı davranıyor ve hocanın kurallarına karşı geliyorsa cezasını çekmesi gerekir. Ama yaşananları bilmeden yorum yapmak doğru değil" dedi.

Ziyaretten dolayı teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, Denizlispor'un başarısından gurur duyduklarını belirterek, "Yürek ve teknik biraraya gelince güzel şeyler oluyor. Çocuklarımız artık bizden Denizlispor forması istiyor. Bugüne kadar 30 bin Denizlispor forması dağıttık. Denizli'deki her çocuğa forma vermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 21:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?