3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bakkal'la yola devam

Denizlispor Başkanı Ali İpek, teknik direktör Mesut Bakkal'la yollarına devam etmeyi düşündüklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Ankaraspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 38'e çıkaran ve ligde kalma yolunda rahat bir nefes alan Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor. Bu sezon kendi sahasında başarılı sonuçlar alan Yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda Wescley ve Bangoura'nın attığı gollerle Ankaraspor'u yenerken, alınan galibiyet camiada yüzleri güldürdü. Konyaspor'un Eskişehirspor'a kendi sahasında yenilmesi sevinci ikiye katlarken, Konyaspor'un gelecek hafta Fenerbahçe'ye mağlup olması halinde Yeşil-siyahlılar ikili averajda daha iyi olduğu için matematiksel olarak ligde kalışını garantileyecek.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Ankaraspor karşısında çok kritik bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında oyuncularımız mükemmel oynadı. İkinci yarıda skoru korumaya yönelik bir rahatlık yaşadılar. Son dakikalarda Ankaraspor daha ataktı ve önemli pozisyonlar buldu. Hedeflediğimiz yere doğru ilerliyoruz" dedi. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın matematiksel olmasa da ligde büyük ölçüde kaldıkları yönündeki açıklamalarına katıldığını belirten Ali İpek, "Ancak önümüzde önemli maçlar var. O maçlarda alınacak sonuçlar da önemli. Henüz tam rahat bir ortamda değiliz" dedi. Gelecek sezon Mesut Bakkal'la yola devam etmeyi düşündüklerini belirten Ali İpek, "Mesut Bakkal, Denizli'nin çocuğu. Onunla masaya oturmaya bile gerek yok" dedi.

2005-2006 sezonunun son maçında Fenerbahçe ile oynanan son maça benzer bir maçı bu sezon Beşiktaş'la oynamak istemediklerini belirten Ali İpek, "En büyük endişem böyle bir maçı tekrar yaşamak. Öyle bir maç yaşamak istemiyorum. Denizli'de böyle bir şeyi yaşamayı tekrar istemez. İnşallah böyle bir şeyle karşılaşmayız" diye konuştu.

Denizlispor'da Ankaragücü maçı hazırlıklarına ara verilmeden başlandı. Ligde son 2 maça kaldıklarını belirten teknik direktör Mesut Bakkal, Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, bu yüzden oyunculara izin verilmediğini ve bu maçın hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Yeşil-siyahlı ekipte Ankaraspor maçında sakatlanan Çağlar ve Bangoura'nın tedavilerine başlandığı ve maça yetiştirilecekleri öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?