6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Balık tutarken boğuldu!

DENİZLİ'DE YÜREKLER YANDI

Denizli'de, balık tutmak için gittikleri baraj gölünde yüzmek isteyen iki gençten biri boğularak hayatını kaybederken, çevredekilerin kurtardığı arkadaşı şoka girdi.

Muğla'nın Akyaka beldesinde dün denize giren Denizlili imam ve iki öğrencisinin acısının yaşandığı Denizli'de, bugün yine bir boğulma olayı yaşandı. Olay, Gökpınar Barajında meydana geldi. Melih Sevinç (14) ve arkadaşı Ahmet Tahta (14) balık tutmak için gölete gitti. Bir süre balık avlayan gençler daha sonra serinlemek için suya girdi. Suya girdikleri bölgenin bataklık olması sebebiyle iki genç boğulma tehlikesi yaşadı. Çevredeki vatandaşların durumu farkederek iki genci kurtarmak için büyük çaba sarfetmesi üzerine Ahmet Tahta son anda kurtarılırken, Melih Sevinç isimli genç suya gömüldü. Olayın üzerine polis ve Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri olay yerine gitti.

ANNENİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Oğlunun boğulduğunu duyan baba Yaşar Sevinç büyük üzüntü yaşarken, anne Şule Sevinç'in olay yerine koşması ve feryatları yürek dağladı. Gözü yaşlı anne ve baba ekipler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Son anda boğulmaktan kurtulan Ahmet Tahta isimli genç uzun süre şoktan çıkamadı. Göletin kenarında gözyaşı döken gencin kendine gelmesi için kovayla yüzüne su atıldı, sık sık su içirildi. Bir an bile oturduğu yerden kalkmayan ve sürekli ağlayan genci ekipler sakinleştirmeye çalıştı.

Çevrede güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından arama kurtarma ekibindeki dalgıçlar gölete girerek gencin cesedini bulunduğu yerden çıkardı.

DENİZLİ'DE YÜREKLER YANDI
DENİZLİ'DE YÜREKLER YANDI
DENİZLİ'DE YÜREKLER YANDI
DENİZLİ'DE YÜREKLER YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2011 Pazar 17:55:00
Güncelleme :1 Ağustos 2011 Pazartesi 00:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?