2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bangoura şov yaptı!

Denizlispor'da teknik heyet ve futbolcular, zorlu Ankaraspor maçı öncesi spastik engelli öğrencilerin kına gecesi gösterisiyle moral buldu.

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında kendi sahasında Ankaraspor ile zorlu bir maç oynayacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürerken, Yeşil-siyahlı teknik heyet ve futbolcular Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek spastik engelli sınıfı öğrencilerinin gösterisini izledi.

Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ziyarette Yeşil-siyahlı futbolcular okul öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Futbolcular öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip, imza dağıtırken, spastik engelli sınıfında okuyan öğrencilerin hazırladığı kına gecesi gösterisi ziyarete damgasını vurdu. Damat ve gelin olan iki spastik engelli öğrencinin kına gecesinin canlandırıldığı gösteride, öğrencilerin eğlencesine tempo tutarak destek veren teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolcular, gösteriyi uzun süre alkışladı. Kına gecesinin ardından spastik engelli öğrencilerin dans gösterisine katılan Gineli oyuncu Bangoura ise şov yaptı. Sahneye çıkarak dans eden Bangoura büyük alkış aldı.

Gösterinin sonunda teknik heyet ve futbolcular spastik engelli öğrencilere çiçek vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelliler Haftası'nda spastik engelli öğrencileri ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirten teknik direktör Mesut Bakkal, "Çok duygulu anlar yaşadık. Bizim için hazırlanan gösteriler çok güzeldi. Bu tür etkinlikler benim için çok önemli. Engelliler Haftası'nda yaptığımız bu ziyaretin anlamı büyük. Bundan sonra bu ziyaretleri daha sık yapacağız. Bu çocuklar bizim. Onları hayata bağlamak için herşeyi yapmak zorundayız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 14:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?