2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bangoura'ya ceza geliyor

BANGOURA'YA CEZA GELİYOR

Denizlispor'da ülkesinden geç dönen ve çalışmalara katılmadığı için teknik direktör Hakan Kutlu tarafından kadro dışı bırakılan Gineli oyuncu Bangoura'ya para cezası verileceği öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda mutlak galibiyet için çıktığı Sivasspor karşısında istediği sonucu alamayan ve aldığı beraberlikle ilk puanına kavuşan Denizlispor'da Çarşamba günü oynanacak olan Giresunspor maçının tek idmanı bugün yapıldı. Devre arasında ülkesine giden ve takımın Antalya'daki devre arası kampına katılmadıktan sonra Denizli'ye de dönmeyen Gineli Bangoura'ya süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından 50 bin euro para cezası verileceği öğrenildi. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun bundan

sonra takımda oynatmayı düşünmediğini açıkladığı Bangoura'nın sakatlığının sürdüğü ve takımdan ayrı olarak fizyoterapist nezaretinde çalıştığı belirtildi. Bangoura'nın iyileştikten sonra A2 takımı ile idmanlara çıkacağı kaydedilirken, Yeşil-siyahlılar da gözler Çarşamba günü oynanacak olan Giresunspor maçına çevrildi.

Kupada gruptan çıkmayı hedefleyen Denizlispor, bugün bir idman yaptıktan sonra çalışmalarını tamamladı. Denizlispor bu akşam karayolu ile İzmir'e, oradan da uçakla Trabzon'a gidecek ve oradan yine karayolu ile Giresun'a geçecek.

Sivasspor maçında sakatlanan Ahmet Cebe dışında eksik futbolcu bulunmayan Denizlispor'da, teknik direktör Hakan Kutlu galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyledi. Sivasspor maçında iyi mücadele ettiklerini ve yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirten Hakan Kutlu, "Giresunspor deplasmanından mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 16:12:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 18:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?