2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Başarılı öğrencilere ödül

Türkiye yüzme ve masa tenisi şampiyonasında dereceye giren ve seviye tespit sınavında ilk bine giren Denizli Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencileri Denizli Valisi Hasan Canpolat'ın katıldığı törenle ödüllendirildi. 

Ödül törenine Denizli Valisi Hasan Canpolat, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, hayırsever işadamı Nevzat Karaalp ve oğlu Önder Karaalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Ali Yılmaz, başarının paylaşıldığı bir törende olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Gençlerimizin kendilerine güvendikleri ve çalıştıkları takdirde başarılı olmamaları için hiç bir sebep yoktur. Okul yönetimi olarak sınavlarda ve spor müsabakalarında üstün başarı gösteren öğrencilerimize ödüllerini vermek için bir program tertip ederek beklentilerinden 4 kat fazla başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" dedi. Denizli Valisi Hasan Canpolat öğrencilerin göstermiş oldukları başarının gurur verici olduğunu ve bu başarıların devamını beklediklerini belirterek, "Eğitim ve başarılı öğrenciler söz konusu olunca, bizler her şeyimizi bir kenara bırakarak bu tür törenlere katılıyoruz. Denizli eğitimde en ön sıralarda, birkaç senedir de birinciliği bırakmıyor. Denizli insanı çok çalışkan olması, ilerlemeye ve gelişmeye çok meyilli olması, eğitime çok büyük destek vermesi sebebiyle bu başarıda ne kadar haklı olduğunu bütün dünyaya gösteriyor" diye konuştu. Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi'ni yaptıran hayırsever işadamı Nevzat Karaalp, Lisenin yanına bir de kapalı spor salonu yaptırma sözü verdi. Bu müjdeyi ödül töreninde öğrencilere veren Vali Canpolat, "Hayırsever işadamımız Nevzat Karaalp'i verdiği kapalı spor salonu yaptırma sözünden dolayı kutluyorum. Önemli bir eksiği giderecek olan bu kapalı spor salonumuz gençlerimizin spor faaliyetlerini daha da arttırmaları ve daha rahat bir ortamda spor faaliyetlerini sürdürmeleri bakımında önemli. Kendilerini verdikleri bu karardan dolayı tekrar kutluyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından yüzme ve masa tenisi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile seviye tespit sınavında ilk bine girme başarısını gösteren toplam 50 öğrenciye ödülleri Denizli Valisi Hasan Canpolat, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Nevzat Karaalp ve Önder Karaalp tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 18:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?