3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Başbakan Erdoğan geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Denizli'ye gelecek. Başbakan Erdoğan'ın programı ile ilgili AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici'nin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Bilal Uçar, AK Parti'nin millete hizmetten başka bir düşüncesi olmadığını belirterek, "Bundan sonra da böyle olacak. Başbakanımız Denizli'ye çok önem veriyor. Denizli bunun karşılığını fazlasıyla aldı" dedi.

AK Parti olarak seçim döneminin barış içinde tamamlanması için çaba sarfettiklerini ifade eden Uçar, şöyle konuştu: "Biz, sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. AK Parti'nin işi hizmet, gücü millettir."

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenecek mitinge tüm Denizlilileri davet ederek, "Başbakanımızı bir şenlik havasında karşılamak ve beş yıllık hizmetin final şölenini yapmak istiyoruz" dedi.

Toplantıda, Denizli milletvekilleri de birer konuşma yaptı. Yarın 16. kez Denizli'yi ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.30'da 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda halka hitap ettikten sonra Denizli Valiliği'ni ziyaret edecek. Denizli programına, Esentepe Mahallesi Mehmet Akif Semt Konağı'nda düzenlenecek kapalı pazar yerleri, sentetik sahalar, üst geçit ve huzur evinin açılış töreniyle devam edecek olan Başbakan Erdoğan, akşam onuruna verilecek yemeğin ardından Denizli'den ayrılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:55:04
Güncelleme :16 Mart 2009 Pazartesi 17:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?